Kahve falında yeni sevgili bulmak

Kahve falında yeni sevgili bulmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, unvan sahibi olacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni sevgili bulmak gördüyseniz:

  • Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir.

Kahve falında yeni sevgili bulmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni bir sevgili bulmak kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni iş bulduğunu görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yeni ayakkabı bulmak Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebek bulmak çok sorunlu günler geçireceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni bir iş bulmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğan bebek bulmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni elbise bulmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top