Kahve falında bahçede yatak görmek

Kahve falında bahçede yatak görmek uzun yaşayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında bahçede yatak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Kahve falında bahçede yatak görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında bahçede araba görmek para sıkıntısının olmayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında kendini gül bahçesinde görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında salata bahçesi görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini bahçede görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında bahçede saklanmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçe hortum görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında bahçeye toprak atmak zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top