Kahve falında yeni gemi görmek

Kahve falında yeni gemi görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, çok kötü günler göreceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni gemi gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda şeyle en verimli şekilde uğraşmanın yolunu en iyi siz biliyorsunuz.

Kahve falında yeni gemi görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında gemi halatı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında gemi ve balık görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan gemiye binmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, çocuklarının fazla olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük yolcu gemisi görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine alamet eder.

Kahve falında gemi düdüğü duymak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında gemide evlendiğini görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gemide boğulmak kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top