Kahve falında bahçede kedi görmek

Kahve falında bahçede kedi görmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, bilgiyle donanacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede kedi gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Kahve falında bahçede kediler görmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında bahçede kedi görmek aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında evin bahçesinde kedi görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kazancının günden güne çok artacağına inanılır.

Kahve falında toprak bahçe görmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede yeşil biber görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanat bahçesine gitmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kuru bahçe görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, üzüntülerin gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede kırmızı gül görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top