Kahve falında yeni çanta satın almak

Kahve falında yeni çanta satın almak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, variyetini çoğaltacağına, itibarın sarsılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni çanta satın almak gördüyseniz:

  • Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Kahve falında yeni çanta satın almak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çanta satın almak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırt çantası satın almak fesatlıklar içinde kalınacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında deri çanta satın almak işlerin günden güne daha da artacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz çanta satın almak eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çanta satın almak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında çanta satın aldığını görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi çanta satın almak yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top