Kahve falında yazılı sınav olmak

Kahve falında yazılı sınav olmak gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, malının da eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yazılı sınav olmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler oldukça yararlı olabilir.

Kahve falında yazılı sınav görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazılı sınav olmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine yorulur.

Kahve falında yazılı sınava girdiğini görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalettir.

Kahve falında polis sınavına girmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına inanılır.

Kahve falında sınavdan sıfır almak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında sınavda gözetmen olmak rakiplerini yeneceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınav sorularını çözememek kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında öss sınavına girmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top