Kahve falında bahçe hortumu görmek

Kahve falında bahçe hortumu görmek tüm keyfinin kaçacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, terfi alacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçe hortumu gördüyseniz:

  • Durum ne olursa olsun kendinizi tutmayı bilmelisiniz.

Kahve falında hortumla bahçeyi sulamak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçe hortum görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, zor ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında hortumla bahçe sulamak onu dinleyeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçe hortumu görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya işaret eder.

Kahve falında hortumla merdiven yıkamak kısa sürede evlat sahibi olacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında havada hortum oluştuğunu görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hortumla temizlik yapmak fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla cam yıkamak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top