Kahve falında yatak yorgan taşımak

Kahve falında yatak yorgan taşımak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yatak yorgan taşımak gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın , ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında yatak yorgan taşımak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yorganı sırtında taşımak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yastık yorgan taşımak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına işarettir.

Kahve falında yorgan taşımak çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yorgan yastık taşımak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında omuzunda yorgan taşımak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet eder.

Kahve falında sırtında yorgan taşımak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında yatak yorgan yıkamak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top