Kahve falında yatak odasında fare görmek

Kahve falında yatak odasında fare görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak odasında fare gördüyseniz:

  • Detaylara dikkat etmeniz durumunda gelirlerinizi arttırabilir, karlı alışverişler yapabilir veya imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında yatak odasında fare görmek kişinin afiyette kalacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında yatak odasında ayna görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin yatak odasını görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında yatak odasını su basmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasında mezar görmek çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatak oda görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük yatak odası görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatak odasında akrep görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top