Kahve falında yatak dikmek

Kahve falında yatak dikmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında yatak dikmek gördüyseniz:

  • Hoş olmayan bazı olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında yatak örtüsü dikmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatak yorgan dikmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yatak dikmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kuru fidan dikmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidesi dikmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında deri dikmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bitki dikmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pırasa dikmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top