Kahve falında bağırsak kurdu görmek

Kahve falında bağırsak kurdu görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırsak kurdu gördüyseniz:

  • Zamanı doğru kullanamamak sorun yaratabilir.

Kahve falında bağırsak kurdu görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırsak kurdu dökmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, insanlardan takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında ince bağırsak görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, çok mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi bağırsağını görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan bağırsağı temizlemek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bağırsağını görmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bağırsak temizlemek itibarın ve makamın yükseleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan bağırsağı görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top