Kahve falında yaşlı teyzeler görmek

Kahve falında yaşlı teyzeler görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeler gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yaşlı bir teyze görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, komşularla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzeler görmek işlerin düze çıkarılacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna yorulur.

Kahve falında yaşlı teyzenin öldüğünü görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı teyzeye bakmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı bi teyze görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yaşlı bir teyzeyle konuşmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, fal sahibinin içine kapanacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı teyzeyle konuşmak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, ayaklandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı teyzenin elini öpmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top