Kahve falında yaşlanmış olmak

Kahve falında yaşlanmış olmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, onu borçtan kurtaracağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, engel tanımayan biri olacağına delalettir.

Kahve falında yaşlanmış olmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Kahve falında ölen babayı yaşıyor görmek kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Kahve falında yaşlı kadını sırtında taşımak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaş üzüm görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir kişiyi yaşıyor görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı adamın gençleştiğini görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tanıdığı yaşlı adam görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadını görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın hasta görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top