Kahve falında yaş yufka görmek

Kahve falında yaş yufka görmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaş yufka gördüyseniz:

  • Her şey sadece daha iyiye gidecek.

Kahve falında yaş yufka görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kat kat yufka görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Kahve falında ölüye yufka vermek işleri yoluna sokacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı yufka yemek ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yufka yapıldığını görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yufka ekmek yapmak pişirmek şansının kendisinden yana gideceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına işarettir.

Kahve falında yufka vermek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yufka görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top