Kahve falında yaş mercimek görmek

Kahve falında yaş mercimek görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, karalar bağlayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş mercimek gördüyseniz:

  • Finansal konularda planlama yapmanız gereken, belli ödemelerin veya yeni kazançların söz konusu olabileceği süreçtesiniz.

Kahve falında yaş mercimek görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç mercimek görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında mercimekli köfte yemek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mercimek ve pirinç görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ mercimek yemek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek köfte görmek hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, malında zulüm meydana gelmesine rivayet eder.

Kahve falında mercimek pilavı yemek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, enerjisini toplayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top