Kahve falında yarık duvar görmek

Kahve falında yarık duvar görmek Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, tazeleneceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, işlerinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarık duvar gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamalarla uğraşmak yerine onları kendi hallerine bırakıp, kendinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında yarık duvar görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yarık dudak görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarık toprak görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yarık yol görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında yer yarığı görmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında karnını yarık görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında duvarda isim görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında duvar taşı görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top