Kahve falında bademli çikolata görmek

Kahve falında bademli çikolata görmek sağlığının yerinde kalacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, biraz dinleneceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bademli çikolata gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Kahve falında bademli çikolata yemek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bademli çikolata görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kuru badem kırmak oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı badem görmek örnek insan olacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında badem şeker yemek garanti olacak makama oturacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yerden badem toplamak ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, ondan şifa göreceğine alamet eder.

Kahve falında tabakta badem görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabuklu badem yemek dertlerinden kurtulacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top