Kahve falında yanmış mezar görmek

Kahve falında yanmış mezar görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış mezar gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Kahve falında mezarın yanına yatmak rakiplerini geride bırakacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında yan yana mezar görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine inanılır.

Kahve falında mezar yanması görmek kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında yan yana iki mezar görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yanmış mezar görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yanmış yemek görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında yanmış insanlar görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına inanılır.

Kahve falında yanmış köpek görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top