Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek çevrenizden takdir görmeye, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, sevdiği insana kavuşacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok dikkatli davranmalısınız.

Kahve falında orucunu yanlışlıkla bozmak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, makamının tehlikeye gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla orucunu bozduğunu görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, gülen yüzünün de solacağına inanılır.

Kahve falında orucu yanlışlıkla bozmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla oruç yemek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top