Kahve falında yanardağdan kaçmak

Kahve falında yanardağdan kaçmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, gayrimenkul işine girileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında yanardağdan kaçmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi açıkça dile getirebilirsiniz.

Kahve falında yanardağdan kaçmak arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yanardağ ateşi görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında püsküren yanardağ görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanardağ lavı görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında yanardağa tırmanmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sönmüş yanardağ görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yanardağı lavı görmek şanssızlık yaşanacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top