Kahve falında badem fidanı görmek

Kahve falında badem fidanı görmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, bir hastalıktan kurtulunacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında badem fidanı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, ailenizi veya ev temalı konuları ilgilendiren kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında badem fidanı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya yorulur.

Kahve falında kuruyemiş badem görmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine yorulur.

Kahve falında badem şeker yemek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu badem yemek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında badem şekeri yediğini görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında badem çekirdeği görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında çiçekli badem ağacı görmek maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz ve badem toplamak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top