Kahve falında yamaçtan düşmek

Kahve falında yamaçtan düşmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yamaçtan düşmek gördüyseniz:

  • Davetler alabilir, yeni kişilerle tanışabilir, belli aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında yamaçtan düşmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulur.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına yorulur.

Kahve falında yamaç görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, başarısızlıklara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yamaç çıkmak takdir edileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yamaçta ev görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulur.

Kahve falında yamaçtan yuvarlanmak pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top