Kahve falında yağ yapmak

Kahve falında yağ yapmak başkalarının malına göz dikeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yağ yapmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında beyaz yağlı boya yapmak çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Kahve falında yağ yapmak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı boya tablo yapmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağlı boya yapmak övgü dolu sözler işiteceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet eder.

Kahve falında yağlı ekmek yapmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, yarınlarına inanacağına yorulur.

Kahve falında saçı yağlı görmek huzurunun bozulacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında bal yağ görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı et görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top