Kahve falında vurulup ölmediğini görmek

Kahve falında vurulup ölmediğini görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, makamının sürekli yükseleceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında vurulup ölmediğini gördüyseniz:

  • Tepkisellik kaybettirebilir.

Kahve falında birini vurulmuş görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı vurulmuş görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine rivayet eder.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında vurulan polis görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına yorulur.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi vurulmuş görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, işleri yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adam vurulmasını görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top