Kahve falında vurulacağını görmek

Kahve falında vurulacağını görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, tamamlanmadan kalacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında vurulacağını gördüyseniz:

  • Kıskanç ya da sizi yanlış yönlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında silahla vurularak ölmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, aşama göstermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında vurulup ölmediğini görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulanı görmek gergin olacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulup yaralanmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hanenizde bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini vurulmuş görmek iş hayatında rahat edileceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vurulmuş at görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında vurularak ölmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, evindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top