Kahve falında vücudunu dikmek

Kahve falında vücudunu dikmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunu dikmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları hedefe giden yolda bir davet olarak görmelisiniz.

Kahve falında vücudunu dikmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fidan dikmek ve sulamak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında don dikmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, kazancın devamlı olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elbisesini dikmek parasını ve malını kaybedeceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında penye dikmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kalbini kıracağına delalet eder.

Kahve falında mezarda ağaç dikmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ağaç dikmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top