Kahve falında vücudu yanmış görmek

Kahve falında vücudu yanmış görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, hayatının alt üst olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudu yanmış gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda başarılısınız.

Kahve falında vücudu yanmış görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, inancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında vücudunu yanmış görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış insan vücudu görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Kahve falında elbisenin yanması görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle yanyana uyumak kime danışacağını bilemez olacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanmış yer görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen kişinin yanına gitmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış priz görmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top