Kahve falında uzun kollu gelinlik giymek

Kahve falında uzun kollu gelinlik giymek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, eğleneceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun kollu gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Eski bir ilişki veya iş birliğiniz geçmişle bağlantılı işler, yatırımlar ya da maddi konular üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında uzun kollu gelinlik giymek maddi olanakların kötüleşeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Kahve falında uzun gelinlik giymek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında uzun kol görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun duvaklı gelinlik görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun kuyruklu gelinlik görmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında uzun gelinlik görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine yorulur.

Kahve falında kuyruğu uzun gelinlik görmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine yorulur.

Kahve falında pembe uzun etek giymek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top