Kahve falında üzüm ve ekmek görmek

Kahve falında üzüm ve ekmek görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, zenginliği bulacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işinde dar boğaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm ve ekmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, maceralarınızı veya planlarınızı bir sonraki aşamaya taşıyabilmek için gereken her şeye sahipsiniz.

Kahve falında üzüm çekirdeği ekmek güzel günlerinin geride kalacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm ekmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında üzümlü ekmek yemek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek ve üzüm görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sıhhat kazanacağına işarettir.

Kahve falında üzüm ve ekmek görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm ekmek yemek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ekmek görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yaş beyaz üzüm görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top