Kahve falında üzüm ayıklamak

Kahve falında üzüm ayıklamak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında üzüm ayıklamak gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Kahve falında üzüm ayıklamak zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında siyah üzüm ayıklamak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına alamet eder.

Kahve falında mısır ayıkladığını görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır ayıklamak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil bezelye ayıklamak mutluluk dolu günler yaşanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işarettir.

Kahve falında bit ayıklamak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kafasından bit ayıklamak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çilek ayıklamak onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top