Kahve falında bacağında irin görmek

Kahve falında bacağında irin görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında irin gördüyseniz:

  • Maddi açılımlar veya harcamalar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bacağında irin görmek hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulur.

Kahve falında bacaktan irin aktığını görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakta irin görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden irin aktığını görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan irin aktığını görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan irin görmek tatsızlık olacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına inanılır.

Kahve falında yüzden irin çıkarmak işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işarettir.

Kahve falında irin çıkarmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top