Kahve falında uzaktaki dostu görmek

Kahve falında uzaktaki dostu görmek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, bunun için sabırsızlanacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktaki dostu gördüyseniz:

  • Mevcut maddi sıkıntıya rağmen giriştiğiniz her konuda başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında uzaktaki dostu görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dostunu görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın dostunu görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, kariyerinin yükseleceğine inanılır.

Kahve falında bir dostunun öldüğünü görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski dosta sarılmak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, masa başı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanının dost olduğunu görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir dostunu görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, mal sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşmanını dost gibi görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top