Kahve falında utanıp kaçmak

Kahve falında utanıp kaçmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında utanıp kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yanlış değerlendiriyor olabilirsiniz.

Kahve falında utanıp kaçmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ut çalmak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ud çaldığını görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine tabir olunur.

Kahve falında ud çalmak talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ud dinlemek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ud görmek sorunlu bir döneme gireceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık ud görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bombalardan kaçmak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top