Kahve falında üstünü tozlu görmek

Kahve falında üstünü tozlu görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, böylece kendine güveneceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, her zaman haklının yanında olacağına, rahat bir hayat sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üstünü tozlu gördüyseniz:

  • Size yöneltilen her eleştiriyi yıkıcı olarak algılamayın.Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında üstünü tozlu görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında üstünde toz görmek malının ve parasının da artacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toz şeker almak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında toz duman görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin içini tozlu görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ayakkabıyı tozlu görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Kahve falında masanın tozunu almak kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu valiz görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top