Kahve falında üst üste gömlek giymek

Kahve falında üst üste gömlek giymek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işarettir.

Kahve falında üst üste gömlek giymek gördüyseniz:

  • Hayatınız kazanma biçiminizde belli yöntemle değişiklikleri yapabilirsiniz.

Kahve falında üst üste gömlek giymek endişeli durumların son bulacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste iki ayakkabı giymek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste ayakkabı giymek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, kişinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste elbise giymek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında üst üste ceket giymek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında iki ayakkabıyı üst üste giymek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste kaban giymek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek daha çok kazanç elde edeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top