Kahve falında ünlü olmak

Kahve falında ünlü olmak moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü olmak gördüyseniz:

  • Gerekli düzenleme, düzeltme veya değişiklikleri yapabilirseniz, ilerleme ya da genişleme sağlanabilecek büyük olaylarda önünüzü açabilecek davet, teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölü ünlü birini görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü ve zengin birini görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir hoca görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ünlü birinin çocuğunu görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölen ünlü birini görmek başarısız olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle fotoğraf çekilmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü komedyen görmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top