Kahve falında ünlü birinin çocuğunu görmek

Kahve falında ünlü birinin çocuğunu görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, aile saadetinin de artacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, ona özlemle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü birinin çocuğunu gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Kahve falında ünlü birinin çocuğunu görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında ünlü aktör görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bir kişi görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü ve ünlü görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birisiyle evlendiğini görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü biriyle aşk yaşamak karanlık kişilerle muhatap olacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bir ünlüyle fotoğraf çekilmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, maddi zararının giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü bi şarkıcı görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top