Kahve falında ünlü biriyle oturmak

Kahve falında ünlü biriyle oturmak artık hayatının bir düzene gireceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ünlü biriyle oturmak gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Kahve falında ünlü biriyle oturmak de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü türkücü görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle tanışmak başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğiniz bir ünlüyü görmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ünlü birileriyle konuşmak sermayesini riske etmeyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına işarettir.

Kahve falında ünlü biriyle ağlamak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü bir erkekle evlenmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, aylık gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin ünlüye sarılmak işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top