Kahve falında ünlü birisiyle yemek yemek

Kahve falında ünlü birisiyle yemek yemek manevi olarak hasar alınacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü birisiyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Maddi konulara daha dikkatli yaklaşmanız, planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında ünlü birisiyle yemek yemek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlüyle yemek yemek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle balık yemek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında ünlü biriyle yemek yemek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, çevreye karşı itibarın artacağına işarettir.

Kahve falında ünlü birini öldüğünü duymak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında ünlü bir yazar görmek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, işlerin de yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında ünlü birinin ayakkabısını giymek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle evli olmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top