Kahve falında babayla tatlı yemek

Kahve falında babayla tatlı yemek insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, kalp kırmayacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında babayla tatlı yemek gördüyseniz:

  • Özel veya aile hayatınızla ilgili bir konuyu tam istediğiniz şekle dönüştürmek için gereken herşeye sahipsiniz.

Kahve falında babayla tatlı yemek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı bir meyve yemek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı ayva yemek rakiplerini yeneceğine, eğitimlerinin iyi olacağına delalettir.

Kahve falında cevizli kadayıf tatlısı yemek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında sıcak tatlı yemek küs kimselerin barışacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı meyva yemek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, güzel işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta tatlı yemek borçlarının da kapanacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında tatlı limon yemek ekonomik olarak kalkınacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top