Kahve falında üniversiteyi görmek

Kahve falında üniversiteyi görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya işaret eder.

Kahve falında üniversiteyi gördüyseniz:

  • Güven sorunu yaşayabilir ya da yola kimlerle devam edeceğiniz konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında üniversite sınavı kazanmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sorunların ve engellerin biteceğine delalettir.

Kahve falında üniversiteye yerleşmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında üniversite hocasını görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üniversite rektör görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında üniversiteye kayıt olmak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet eder.

Kahve falında üniversite arkadaşını görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında üniversiteyi görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında üniversite tercihi yapmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top