Kahve falında uçuk çıkmak

Kahve falında uçuk çıkmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, akıl vereceğine tabir olunur.

Kahve falında uçuk çıkmak gördüyseniz:

  • Öğrenecekleriniz geleceğiniz için fayda içerebilir.

Kahve falında uçuk çıkmak zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine delalettir.

Kahve falında uçuk mavi renk görmek istenmeyen olayların olacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde uçuk görmek darp edileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işaret eder.

Kahve falında uçuk pembe elbise giymek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine yorulur.

Kahve falında yüzde uçuk görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sorunlarını bitireceğine delalet eder.

Kahve falında dudak uçuğu görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalettir.

Kahve falında uçuk çıkartmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına delalettir.

Kahve falında uçuk görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top