Kahve falında babayı taşımak

Kahve falında babayı taşımak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hatalarını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında babayı taşımak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında babasını taşımak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının tabutunu taşımak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında babayı kucakta taşımak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalettir.

Kahve falında babayı kucağında taşımak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Kahve falında babasını sırtında taşımak sağlığını geri kazanacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında babayı sırtında taşımak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine delalettir.

Kahve falında babayı taşımak mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top