Kahve falında uçan penguen görmek

Kahve falında uçan penguen görmek çıkış yolları bulacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, oldukça büyük başarılara, başına türlü işler geleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan penguen gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Kahve falında penguenin uçtuğunu görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan penguen görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında penguen görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında penguen sürüsü görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, işlerinde verimin artacağına işaret eder.

Kahve falında ölü penguen görmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz penguen görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında oyuncak penguen görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine inanılır.

Kahve falında penguen yumurtası görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top