Kahve falında uçan dolmuş görmek

Kahve falında uçan dolmuş görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında uçan dolmuş gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında uçan dolmuş görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında dolmuş kullandığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında dolmuştan düşmek yeni bir şehre yerleşileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşa binmek ve inmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dolmuş yapan arabaya binmek çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi dolmuşa binmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, istediği evde oturacağına yorulur.

Kahve falında dolmuş görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolmuşa koşmak psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top