Kahve falında uçakların uçtuğunu görmek

Kahve falında uçakların uçtuğunu görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçakların uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sıkıntı yaşamamak için sizden beklentileri olan kişileri onaylıyormuş gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında uçak uçurmak büyük bir ihanete uğranacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında uçakların uçtuğunu görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına alamet eder.

Kahve falında uçan uçak görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında alçaktan uçan uçak görmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havada uçan uçak görmek işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında uçağa binip uçtuğunu görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulur.

Kahve falında uçağın uçtuğunu görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında uçakla uçamamak zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top