Kahve falında tuzlu suya girmek

Kahve falında tuzlu suya girmek keyfin kaçacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, sorunların yakında son bulacağına, her zaman haklının yanında olacağına, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu suya girmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor.

Kahve falında tuzlu suya girmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu denize girmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu suyla yıkanmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tuzlu su görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suya tuz dökmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tuzlu suya düşmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuzlu su balığı görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işaret eder.

Kahve falında suya tuz atmak üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top