Kahve falında tuz satmak

Kahve falında tuz satmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına işaret eder.

Kahve falında tuz satmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliği yaşamsal amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında tuz satmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret eder.

Kahve falında yemeğe tuz atmak tazeleneceğine ve canlanacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına delalet eder.

Kahve falında bir avuç tuz görmek hayatının yolunda gideceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Kahve falında tuz gölünde yüzmek mutluluğa giden yolu bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tuzlu pilav yemek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında tuz almak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, huzura kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tatlı tuzlu yemek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında tuzlu pasta yemek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top