Kahve falında tuz istemek

Kahve falında tuz istemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, aradaki buzları eriteceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında tuz istemek gördüyseniz:

  • Yargılarınıza güvenmelisiniz.

Kahve falında birinden tuz istemek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, rızkının azalacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz istemek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında tuzlu badem yemek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalettir.

Kahve falında tuz yağdığını görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz kavurmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç avuç tuz yemek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında tuz dağı görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına işaret eder.

Kahve falında tuzlu patates yemek kıtlığın meydana geleceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top