Kahve falında tuz döktüğünü görmek

Kahve falında tuz döktüğünü görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuz döktüğünü gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketler olayların veya sizin raydan çıkmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında birinden tuz istemek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tuzlu bir şeyler yemek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kavanozda tuz görmek sözleri tutulacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında birisine tuz vermek onları okula göndereceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında duvarda tuz görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuz ve tuzluk görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında limon tuzu görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında ağızda tuz görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top